Åndedrætsterapi – rebirthing

En dyb indånding er den korteste vej ind i kroppen, når du er ude af dig selv af angst, vrede eller sorg.

Gennem det dybe forbundne åndedræt kommer du i kontakt med de følelsesmæssige lag i kroppen, du lagde låg på  i traumeøjeblikket for at undgå at opleve smerten.

De mest smertefulde oplevelser kommer fra oplevelsen af separation. De heles ikke alene.

Helingen finder sted i det øjeblik, hvor du fuldstændigt accepterer alle de følelser, du undgik at føle i traumeøjeblikket. Når du rummer disse følelser og dig selv sammen med et andet menneske, der er fuldstændigt tilstede, fuldkomment accepterende og som kan rumme sig selv og dig, mens du giver slip, forandres din tilstand for altid.

Indånding hedder på latin og engelsk “Inspiration”. Vi lader os inspirere af livet, verden, når vi er glade. Ofte holder vi vejret, når vi er ude af os selv af den ene eller anden grund.

At trække vejret ind, er at trække ånden ind i det fysiske, trække himlen ned på jorden, om du vil. Når du bliver bevidst om dit åndedræt og behersker åndedrættet, hjælper det dig til at beherske livet.

Udåndingen handler om at give slip – dele dig selv og din kærlighed med verden.

Gennem åndedrættet er vi hele tiden forbundet med verden. Vi tager den fælles luft ind og giver den tilbage i en konstant strøm, uanset om vi er bevidste om det eller ej.

Grundtankerne i åndedrætsterapi

Intet virkeligt kan trues.

Kærligheden i sin essens er det eneste, som er virkeligt, og som er den transformerende kraft. Når du er inde i dig selv i kærligt nærvær, oplever du glæde, lethed og enhed/forbundethed.

Intet uvirkeligt eksisterer.

Når du er ude af dig selv, er du i illusionernes verden, væk fra dig selv – din essens – din egen kærlighed. Heri ligger smerten, angsten og ensomheden.

Forstå det, og du vil finde fred.

Din krop kender ikke forskel på, om du tænker på et lykkeligt øjeblik, eller genoplever det i tankerne.

Det samme gælder, når du tænker på en chokerende hændelse. Her vil du som resultat ofte være ude af kroppen.

I sin enkelthed handler det om at finde den korteste vej tilbage til og ind i kroppen, f.eks. ved at tænke på noget, du er taknemlig for, eller et lykkeligt øjeblik alene med dig selv I naturen som barn eller voksen. Lad din krop huske dufte, lyde, farver, stemningen, genopleve det med alle sanser åbne. Her vil du opleve at være fuldt tilstede med åbent hjerte. Begge dele bringer dig i den tilstand, jeg kalder at elske dig selv. Et perfekt øjeblik uden burde/skulle/sorg eller længsel og hjertet fyldt med taknemlighed.

Har du svært ved at komme i gang med øvelsen, kan du jo starte med at være taknemlig for alle dine sanser. Ofte tager vi tingene for givet og værdsætter dem først den dag, vi mister evnen til at gå, se, smage, lugte, eller gå på toilettet 🙂

Se priser på åndedrætsterapi sessions her

 

Læs mere her: https://www.åndedrætsterapiskolen.dk/about

Mette Othilde Møller - Tankefeltterapi, helhjertet healing, åndedrætsterapi i Aarhus

Du kan komme til mini-workshop i hyggelige omgivelser, hvor du vil få en oplevelse af, hvad jeg har at tilbyde.

Det foregår i klinikken på Eskimovej 17, 8200 Aarhus N, den første torsdag i hver måned fra 19 – 22.00.

Hver torsdag vil have et tema. 

Mette Othilde Møller - Tankefeltterapi, helhjertet healing, åndedrætsterapi i Aarhus

Mette Othilde Møller
Eskimovej 17
8200 Aarhus N

Mobil: 2467 6608
HVERDAGE BEDST 8.00 – 9.00

Mette Othilde Møller - Tankefeltterapi, helhjertet healing, åndedrætsterapi i Aarhus