Redskaber som kan ændre din historie

Uanset, hvilken forklaring fra din livshistorie, der forekommer dig at være årsagen til din aktuelle situation og evt. vanskeligheder, skal den findes og forløses inde i dig selv lige nu. Det hjælper ikke at placere skyld hos os selv eller andre. Ofte tværtimod. Hvis du fik
tilbudt redskaber, hvormed du kunne “ændre historien” og frigøre dig fra lidelse, ville du så bruge dem?

Helhjertet terapi henvender sig til alle, der ønsker forandring og er parat til at gøre noget ved det, uanset, hvilken “diagnose”, der måtte være stillet.

Årsagen, og dermed løsningen til det meste, findes i traumer, dvs. fysiske skader, vi har fået før fødslen. Selvom det kan lyde magisk, handler det ikke om et quick fix, men en ny forståelse af din egen evne til selvhelbredelse. Du vil få anvist nye forståelsesmuligheder for årsagerne til fysisk og psykisk lidelse og fastlåsthed, og blive introduceret til forskellige transformerende værktøjer.

Jeg har gode behandlingserfaringer indenfor PTSD, angst, forbier, stress, søvnløshed, fysiske smerter, depression, tinnitus, eksem, udfordrede relationer, negative tanker/stemmehøring, overvægt, m.m.

Tillad healing at finde sted – og verden forandrer sig.

 

Se priser på terapi hos Mette Othilde Møller